Stagiair Michiel 20 weken bij Buiting Advies

Mijn naam is Michiel en ik loop sinds begin februari stage bij Buiting Advies. Ik studeer Bos en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Van jongs af aan had ik altijd al een passie voor de natuur. Toen ik hoorde dat ik hier later mijn werk van kon maken ben ik meteen aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik al een aantal jaar ervaring met vleermuis-, huismus- en gierzwaluw onderzoek. Hiervoor heb ik toegepaste biologie gestudeerd in Almere aan het Aeres en daarna doorgestroomd naar Larenstein in Velp. Nu 3 jaar later in de studie mag ik stage gaan lopen, en waar anders dan waar mijn passie vandaan komt. Het beschermen en ontwikkelen van natuur is iets wat ik maar al te graag doe. En waar kan dat nou beter dan bij Buiting Advies. Ik ben hier dan ook voor de aankomende 20 weken om hier mee bezig te zijn en me in te zetten voor het vak.