Bram volgt een leer-werktraject bij Buiting

Mijn naam is Bram van Schaffelaar (24). Na mijn Biologie bachelor heb ik de master Neuroscience & Cognition aan de Universiteit Utrecht afgerond. Nadat ik mijn diploma binnen had wilde ik heel graag verder met andere thema’s binnen de biologie dan neuronen en hersenen. Namelijk natuur, biodiversiteit en ecologie. En deze kans heb ik gekregen! Ik ben nu full time aan het werk bij de Koninklijke Ginkelgroep als natuurtechnisch adviseur. Om daarvoor mijn ecologische kennis en ervaring tot een hoger niveau te tillen ben ik sinds augustus 2020 één dag in de week bij Buiting Advies te vinden om zoveel mogelijk te leren. Ik verdiep me bijvoorbeeld in de Wet natuurbescherming en vraagstukken over de ecologische inrichting van stedelijke gebieden. Daarnaast ben ik al een aantal keer mee geweest met vleermuisonderzoek en een ecologische QuickScan. De kennis en ervaring die ik op deze manier opdoe kan ik vervolgens toepassen in mijn eigen werk bij Van Ginkel waar ik me vooral richt op de aanleg en monitoring van inheemse vegetaties, de RANOX projecten en alle overige ecologische vraagstukken die op me af komen.

Gezien het aanwezige enthousiasme, kennis en ervaring bij Buiting Advies kijk ik enorm uit om hier zoveel mogelijk te leren in de komende periode.