Golfportaal voor onze klanten in een nieuw jasje

Zoals wellicht bekend zijn veel klanten van Buiting Advies te vinden in de golfwereld. Veel golfbanen maken voor hun beheer gebruik van ons GMP-systeem (verschillende viewers die door onze GISspecialist zijn ontwikkeld). Een GMP is een digitaal systeem op basis van GIS, waarbij informatie wordt gekoppeld aan een digitale kaart. Met bijv. de greenkeeping viewer kan eenvoudig alle noodzakelijke informatie voor het baanonderhoud worden opgeslagen en bewerkt. Onze 3D viewer geeft een duidelijk beeld van de schaduwdruk op banen, erg handig om te kijken hoe u zonder bestrijdingsmiddelen uw greens en tees in goede conditie kan houden.
Een GMP wordt via internet benaderd. Iedereen kan binnen enkele minuten, zonder training, met een GMP werken. Alle baaninformatie is direct in te zien via uw PC, tablet of mobiele telefoon.

Om de GMP-gebruikers nog beter te bedienen, ontvangt men bij afname van één of meerder viewers een persoonlijk portaal. Vanaf het GMP portaal kan de golfbaan alle viewers benaderen maar ook andere relevante informatie zoals links naar handleidingen voor de viewers, golfbaandataviewer.nl, persoonlijke pagina bij GEO (sustainablegolf.com), website van de golfclub en de weersprognose voor de komende dagen.

Het GMP golfportaal is afgelopen maand in een nieuw jasje gestoken. Daarmee is het portaal ook helemaal van nu: responsive voor alle apparaten waarop het wordt bekeken, desktop, tablet of mobiel. Alle GMP-gebruikers hebben inmiddels hun unieke toegang tot het portaal ontvangen.